Marmaris Hakkında Bilmeniz Gerekenler
Marmaris Hakkında Bilmeniz Gerekenler

MARMARİS KİRALIK VİLLA

Dünyanın dört bir tarafından gelen turistlere ev sahipliği yapan Marmaris, Ege denizi ve Akdeniz’in buluştuğu noktada yer almaktadır. Marmaris sınırları içerisinde birçok antik kent kurulduğu bilgileri bulunmaktadır. Physkos, Bybassos, Amos, Syrna, Kastabos, Thyssanos, Larymna, Loryma, Kedrai ilçe sınırları içinde kurulan antik kentlerden bazılarıdır. Antik kentlerin kale, sur kalıntıları günümüze kadar gelmiştir. Eski Marmaris evleri korunmuştur ve çarşıya dönüşmüştür. Dört mevsim güneşin parladığı ve ısıttığı Marmaris şirin bir tatil beldesidir. 

Marmaris’e tatile gelen misafirler doğa, deniz ve eğlence ile iç içe yaşamakta istedikleri zaman sessiz sakin koylarda denize girip dinlenmekte, istedikleri zaman eğlence merkezlerinde coşmakta ve birçok aktivite içerisinde yer almaktadır. Kültür turları ile tarihi ve kültürel yerleri gezen misafirler,günübirlik yat turları ile büyüleyici koyları ve adaları gezmektedir. İsteyen misafirler araç kiralama hizmeti almakta ve Marmaris’in dünyaca ünlü Turunç, İçmeler, Beldibi, Bozburun, Armutalan gibi tatil bölgelerini gezmektedir. Marmaris’te dünya mutfağı yemekleri yapan sayısız restoran bulunmaktadır. 

Marmaris’te gezilecek yerler arasında Marmaris Kalesi, Tarihi Bedesten, Taş Han ve tarihi köprü, Hafsa Sultan Kervansarayı, Arkeoloji Parkı, Sarıana Türbesi, ibrahim Ağa Cami bulunmaktadır. Dünyaca ünlü Kleopatra Plajı, Kumlubük, Kızkumu Plajı, Dalyan, Cennet Adası, Bozukkale, Gümlücek doğa ile başbaşa büyülü güzellikler arasında rüya gibi tatil yaşatmaktadır. Tekne gezileri ile ıssız, sakin koylarda serinlenilmekte, eşsiz güzellikteki plajlarda güneşlenilmektedir. Marmaris’e gelen misafirlerin yapacağı aktiviteler arasında doğa yürüyüşü, foto safari, yat ile birkaç günlük mavi yolculuk bulunmaktadır. 

Marmaris Müzesi, Marmaris Halıca Ahmet Urkay Müzesi gezilecek yerler arasındadır ve Marmaris tarihine ışık tutan etnografya ve arkeoloji müzesidir. 

Marmaris’te otel, pansiyon ve kiralık yazlık villa, kiralık yazlık ev, günübirlik kiralık ev konaklamayı karşılamaktadır. Marmaris’e gelen ve kiralık yazlık villada kalan misafirler istedikleri takdirde havaalanı transfer hizmeti ve araç kiralama hizmeti almaktadır. 

 

Whatsapp
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
MüsaitMüsait
DoluDolu
Ödeme BekliyorÖdeme Bekliyor
Giriş-ÇıkışGiriş-Çıkış
ÖzellikÖzellik
Genel Özellikler
Mutfak Bilgileri
Salon Bilgileri
Havuz Bahçe Bilgileri
Şömine
Özel Bahçeli
Full Eşyalı ve Mobilyalı
Isıtmalı Havuz
İnternet Bağlantısı
Jakuzi
Balkon/Deck/Teras
İç Mekan Havuz
Otopark / Park Yeri
Yatak Sayıları
Manzara
Deniz
Dağ
Şehir
Doğa
Bluetooth Ses Sistemi
Engelli Dostu
Sıradışı Mimari
Sauna
Buhar Banyosu
Bebek Yatağı
Özel Havuz